Lente aanbieding!

Krokus behandeling

 

Nog even en dan is het weer voorjaar, maar is je huid er wel klaar voor? Nu zit je huidje nog verstopt in lekker warme winterkleding, maar als je straks weer voor het eerst een topje draagt kun je tot de ontdekking komen dat je huid er niet al te best uitziet. Tijd voor de krokusbehandeling!

 De krokus behandeling word gegeven met de producten Cerelastine serum en masker die verrijkt zijn met DermCom. Dermcom is een speciaal krokus extract met de bijzondere eigenschap dat het de celcommunicatie in de huid sterk verbetert. Het stimuleert de keratinocyten uit de opperhuid tot de aanmaak van bepaalde groeifactoren, die op hun beurt de fibroblasten uit de lederhuid aanzetten tot extra vorming van collageen en elastine.

Bestaande uit; een kop koffie/thee met wat lekkers, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epileren & verven van de wenkbrauwen, het in masseren van het Cerelastine serum en het aanbrengen van het Cerelastine stay-on mask  tijdens het inwerken krijgt u een heerlijke nek/hoofdhuid massage.

Dit alles voor slechts 42,50! 

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*