Gelpolish behandeling

Wilt u mooi verzorgde nagels waar u minstens 3 weken van kunt blijven genieten, zonder dat het zijn glans verliest of afbladdert?

Dan bent u bij Praktijk de Zwaluw aan het juiste adres!

Wat is Gelpolish?

Gelpolish ook wel gellak of soak off gel genoemd. Gelpolish combineert de eigenschappen van een gel en een nagellak samen. Gelpolish is geen verlenging van de nagels , maar natuurlijke nagelversteviging.

Hoe ziet een gelpolish behandeling eruit?

Als u voor de eerste keer komt, bepreken we samen je wensen en kijken we wat bij u het beste past. Uw handen worden gedesinfecteerd, de nagelriemen worden verzorgd, velletjes worden verwijderd en de nagelplaat word grondig voorbereid voor de gelpolish. Na de voorbereiding kies ik aan de hand van uw nagels en wensen de juiste basis uit, en beginnen we met lakken van de door u gekozen kleur. Gelpolish hard uit onder een LED lamp, hierdoor zijn uw nagels na de behandeling meteen droog.

Voordelen van gelpolish op een rij;

* De kleur blijft langer zitten dan nagellak, minimaal 2 weken
* Goedkoper dan kunstnagels
* Behandeling duurt 45 tot 60 minuten
* Nagels zullen minder snel breken
* Kan zowel voor handen als teennagels
* Beschadigd de natuurlijke nagel niet
* Flexibel als een natuurlijke nagel
* Dunner dan een kunstnagel
* Heeft een mooie glans
* Droogt snel, het product wordt uitgehard onder een LED-lamp
* Eenvoudig te verwijderen met de speciale remove kit.

De wereld van nail art

Nailart niet meer weg te denken uit de fashion en beauty wereld, niet zo raar ook want hoe leuk is het om kleine kunstwerkjes te dragen op je eigen nagels die helemaal passen bij jou.

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor nailart, begin 2020 ben ik mij meer gaan specialiseren in verschillende technieken op nailart gebied. Ik heb verschillende workshops en trainingen gevolgd en hiermee al verschillende prijzen mogen winnen, ik mag mezelf dan ook met recht een echte nailartist noemen. Wilt u mooie nagels die net even anders zijn dan die van anderen, en helemaal bij u passen? informeer dan eens naar de mogelijkheden, of neem eens kijkje op mijn instagram account @nailartist.aleida

BIAB treatment

De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels.  Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vind. De biab heeft veel verschillende natuurlijke kleuren er hoeft dus niet per se een gelpolish overheen.

BIAB NAILS! DIT IS DE NIEUWE TREND!

De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels.  Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vind. De biab heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet per se een gelpolish overheen.

Zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? Kies dan voor de BIAB nagels! De Biab gel zit tussen de gelpolish en gelnagel in. The GelBottle Builder In A Bottle, afgekort BIAB in een flesje, is een geweldige flexibele soak off builder gel.

Wat dit product van The GelBottle helemaal geweldig maakt is de toevoeging van primer en base in één flesje. Deze biab gel blijft 3 tot 4 weken perfect zitten en lift niet, helpt hierbij de natuurlijke nagels groeien. Het is zeer stevig!

Het is dikker dan gelpolish, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels.  

 De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. 

Biab is ideaal voor nagelbijters!

Wilt u uw oude polish laten verwijderen en weer een nieuwe polish? Ik verwijder de oude polish graag voor u, maar vergeet dan niet de ‘Remove before new’ bij uw afspraak te boeken. Wilt u de lak zelf verwijderen ook dit kan gemakkelijk als u de stappen hieronder zorgvuldig opvolgt.

  1. Vijl lichtjes de gel polish “open” met een grove vijl, hierdoor kan de speciale remover of aceton beter inweken.
  2. Knip wattenschijfjes in kleinere stukjes, zodat ze mooi passend zijn voor je nagels.
  3. Doordrenk de watten in de speciale remover of aceton. speciale remover is te verkrijgen in de salon, maar aceton kan natuurlijk ook.
  4. Bedek iedere nagel met een doordrenkte wattenschijf, met daaroverheen een stukje aluminiumfolie. Door het aluminiumfolie weekt de gel polish er beter af.
  5. Na ongeveer 10 tot 15 minuten kan je voorzichtig proberen of de polish er afgehaald kan worden, Verleng indien nodig de inweek tijd.
  6. Verwijder de folies en lak één voor één van de nagels. verwijderen gaat het makkelijkst metalen bokkenpootje. Duw niet te hard, hierdoor kan de natuurlijke nagel beschadigen.
  7. Hierna kan je de laatste restjes er met een zachte vijl af halen (polijstvijl).
  8. En als laatst geef je jouw nagels een verzorgende behandeling met een verzorgende nagellak en een goede verzorging voor de nagelriemen en handen.

Nail Extensions

Nail extensions of tewel nagelverlenging, wilt u mooie verzorgde nagels met wat meer lengte die natuurlijk ogen, voelen en niet schadelijk zijn voor de natuurlijke nagel? Dan is deze behandeling wat voor u!

De verlenging doe ik met sjablonen en polyacryl gel, dit is een combinatie met de beste eigenschappen van acryl en gel in 1 product! De nagel zelf word opgebouwd met BOB gel dit is een flexibele, afweekbare en sterke gel die niet schadelijke is voor de natuurlijke nagel. Door de combinatie van deze 2 technieken krijgt u een mooie natuurlijke en slanke nagelverlenging.

De nagels kunnen naturel blijven of worden afgelakt met een mooie kleur gelpolish naar keuze. Wilt u een french manicure, babyboom of nailart? Dan behoort dit tegen meerprijs zeker tot de mogelijkheden.